logo
C.S. DAV Public School, MOTIHARI
Affiliated to Central Board of Secondary Education (CBSE)
Latest News  
  • Appeal for COVID-19.This being one of the most trying times, let us together, once again, rise to help the Nation in need.For reading complete msg visit davcmc.net.in
 
Schedule  

SCHOOL TIMING FROM APRIL TO OCTOBER - 2014 
1ST SHIFT :  (For Std.  XI - XII)

Period

From

to

Duration

I

7:30 AM

8:20 AM

50 Minutes 

II

8:20 AM

9:10 AM

50 Minutes 

III

9:10 AM

10:00 AM

50 Minutes 

IV

10:00 AM

10:50 AM

50 Minutes 

Recess 

10:50 AM

11:10 AM

20 Minutes 

V

11:10 AM

11:50 AM

40 Minutes 

VI

11:50 AM

12:30 PM

40 Minutes 

 

SCHOOL TIMING FROM APRIL TO OCTOBER - 2014 
2ND SHIFT :  (For Std.  VI - X)

 

Period

From

to

Duration

Morn. Assem.

8:30 AM

8:50 AM

20 Minutes 

I

8:50 AM

9:40 AM

50 Minutes 

II

9:40 AM

10:35 AM

50 Minutes 

III

10:30 AM

11:20 AM

50 Minutes 

IV

11:20 AM

12:10 PM

50 Minutes 

Recess 

12:10 PM

12:30 PM

20 Minutes 

V

12:30 PM

13:10 PM

40 Minutes 

VI 

13:10 PM

13:50 PM

40 Minutes 

VII

13:50 PM

14:30 PM

40 Minutes

 

SCHOOL TIMING FROM APRIL TO OCTOBER - 2014 
3RD SHIFT :  (For Std. LKG - V )

 

Period

From

to

Duration

Morn. Assem.

7:30 AM

8:00 AM

30 Minutes 

I

8:00 AM

8:50 AM

50 Minutes 

II

8:50 AM

9:40 AM

50 Minutes 

III

9:40 AM

10:30 AM

50 Minutes 

Recess

10:30 AM

10:50 AM

20 Minutes 

IV

10:50 AM

11:40 AM

50 Minutes 

V

11:40 AM

12:30 PM

50 Minutes

 

SCHOOL TIMING FROM NOVEMBER TO MARCH - 2015 
1ST SHIFT :  (For Std.  XI - XII)

Period

From

to

Duration

I

8:30 AM

9:20 AM

50 Minutes 

II

9:20 AM

10:10 AM

50 Minutes 

III

10:10 AM

11:00 AM

50 Minutes 

IV

11:00 AM

11:50 AM

50 Minutes 

Recess 

11:50 AM

12:10 PM

20 Minutes 

V

12:10 PM

12:50 PM

40 Minutes 

VI

12:50 PM

13:30 PM

40 Minutes

 

SCHOOL TIMING FROM NOVEMBER TO MARCH - 2015 
2ND SHIFT :  (For Std.  VI - X)

 

Period

From

to

Duration

Morn. Assem.

9:30 AM

9:50 AM

20 Minutes 

I

9:50 AM

10:40 AM

50 Minutes 

II

10:40 AM

11:30 AM

50 Minutes 

III

11:30 AM

12:20 PM

50 Minutes 

Recess

12:20 PM

12:40 PM

20 Minutes

IV

12:40 PM

13:20 PM

40 Minutes 

V

13:20 PM

14:00 PM

40 Minutes 

VI 

14:00 PM

14:40 PM

40 Minutes 

VII

14:40 PM

15:20 PM

40 Minutes 

 

SCHOOL TIMING FROM NOVEMBER TO MARCH - 2015
3RD SHIFT :  (For Std. LKG - V )

Period

From

to

Duration

Morn. Assem.

8:30 AM

9:00 AM

30 Minutes 

I

9:00 AM

9:50 AM

50 Minutes 

II

9:50 AM

10:40 AM

50 Minutes 

III

10:40 AM

11:30 AM

50 Minutes 

Recess

11:30 AM

11:50 AM

20 Minutes 

IV

11:50 AM

12:40 PM

50 Minutes 

V

12:40 PM

13:30 PM

50 Minutes